Lycka

Kommentera
Nu ska ni få ta er en titt på lycka. Dubbel lycka. Ja, alltså ni får bortse från att bilden är från mobilkameran, vilket förövrigt de flesta bilder här faktiskt är. Bekvämast så. Strunt i det, koncentrera er på lyckan nu... Ser ni?
 
 
Rejäl vattenstril eller hur? Riktigt rejäl OCH detta sker dessutom samtidigt som diskmaskinen snurrar på för fullt därute i köket. Utöver det den lilla detaljen att dusch-handtaget sitter på sin plats och att det är fullt möjligt att tvätta håret med bägge händerna. Jomenvisst vet ni! Ja sa ju det. Lycka liksom
 
Vi har haft en riktigt fjösig stråle på allt vatten i huset, och skulle någon spola i toan medan någon annan duschar så har man fått ha jädrigt mycket tålamod, har man tjockt hår som kräver balsam varje gång det tvättas så har tålamodet provats ytterligare.
 
Vi har frågat runt till alla vi kan komma på varför trycket har varit så klent. Ingen har haft någon lösning som funkat och vi har lite ställt in oss på att det var någon slags luftkudde nere i brunnen som inte gjorde sitt jobb. Omständigt att fixa alltså, pumpen är dessutom helt ny.
 
Mannen googlade en stund igår och hittade lösningen! En liten sketen ventil någonstans som var åtskruvad, varför är osäkert. Kanske det dyker upp någon obehaglig överraskning snart. Vem vet, men tills dess kommer jag njuta av att kunna duscha på vanligt sätt...
 
Duschhandtaget? Varför det inte suttit på väggen tidigare? Jaaa, alltså det behövde vi inte googla oss till lösningen på... det har bara tagit lite tid att få det gjort. 1 år eller så  :-)
 
 
P.S Bilden är svartvit för att ni skall slippa se den turkosa plastmattan i badrummet... Det är verkligen så att 80-talet skriker och vill ha tillbaka den och furupanelen i taket. Antar att ni anar ett nytt projekt här va? Jooo, visst ska väl 80-talet få tillbaka de där hemskheterna så småningom, men jag ligger lite lågt med den önskan... Inte säker på att mannen tål mer ideér på ett tag nu  ;-)