Juldagen 2012

Här har det ekat tyst ett tag... tiden har bara rusat fram som vanligt den här tiden på året. Hjärnan registrerar 1a advent och vips så har julafton också passerat.
 
Inga särskilda projekt här hemmavid på ett tag. Den efterlängtade soffan har iaf anlänt och den har nu skapat ett skönt tv-hängs-hörn där vi inte behöver trängas även om vi är många. Bilder på det senare...
 
Idag blir det bara den här julhälsningen med en önskan om en God Fortsättning
 

Jakten är över

Årets julgransjakt är över. Vi är mycket nöjda med bytet men jag tjurar en aning för att mannen säger att jag inte får klä den förrän på fredag. Det är aaaalldeles för länge att vänta till dess, men bättre än söndagkväll antar jag.
 
 

Projekt: TV-väggen

Nu är den då klar, TV-väggen. Eller ja, alltså klar å klar. Självklart fattas det nån liten list här och där men det är precis enligt reglerna. "När alla lister är på plats är det dags att sälja huset" eller hur var det nu? Verkar som vi blir kvar här ett tag då  ;-.)
 
Vi är iaf jättenöjda med vår fina TV-vägg som känns ombonad och hemtrevlig. Väntar på att soffan skall komma så skall TV-delen av huset snart vara helt färdig. Hoppas det hinns med innan jul.
 
 
 
 

Adventsfint i köket

De nya köksmöblerna har anlänt, fint blev det även om det känns väldigt mörkt med helt täckta stolar i mörkt brunt.
Möblerna är från Rowico´s serie 'Aspen' och bordet är återvunnet trä där bordsytan blir unik beroende på vad som återvunnits.
 
RSS 2.0