Lite i förskott...

Nu önskar vi alla en riktigt glad påsk. Här tillber vi vädergurun yr.no och där lovas sooool så vi räknar med att komma hem med röda näsor och fräknar i massor  :0)
 
Bilden googlad och lånad från najadensgym.se. Originalversionen av bilden är okänd

Talang

Jag är inte särskilt bra på något särskilt. Jag är begränsat händig på några saker men har ingen såndär särskild talang egentligen. Förutom den här. Detta är jag verkligen säker på att jag kan hantera till allas belåtenhet. Jag får förnyat förtroende gång efter gång.
 
 
Svartvita bilder. Igen. Detta beror på att vi fortfarande inte lämnat tapeterna tillbaka till 80-talet och jag vill undvika att skrika ut det över hela bloggen. Jag tonar ner liksom  :0)

Alternativ

Projekt-tiden för att bygga en såndär häftig vinkällare a´la franska matlagningstidningar känns alldeles för lång. Till att börja med saknar vi ju källare t ex. Vi nöjer oss med ett godtagbart alternativ så länge... Bastun.
 
Om man kisar med ögonen, ställer dit en kandelaber eller två så kanske det funkar? Detta är husets svalaste för att inte säga kallaste plats. Om man låter bli att starta aggregatet  förstås :0)
 
Till vänster ser ni förresten julglöggen. Den som inte hann jäsa färdigt. Den står nu på lagring fram till nästa jul... Årgångsglögg liksom.
 

För & Efter

Det duggar inte direkt tätt av pågående projekt just nu. Jo, det gör det ju iofs, men de pågår bara i mitt virrvarriga huvud. Vad sägs om att riva ut ett par köksskåp för att ersätta dem med några öppna hyllor istället? Eller ett gå-in-skafferi av en i stort sett oanvänd garderob? Eller kanske nya tapeter med marin-tema i lilla sovrummet, ett ordning-och-reda-race på kontoret då? Nähä... Inte svarta skåp och bänkskivor i tvättstugan heller då?
 
OK, då får ni hålla tillgodo med en före-/efter-bild på utsikten. Före och efter avverkningen alltså. Skillnad var ordet. Stor skillnad. Vi är nöjda  :0)
 

Bortglömda

Ett par buketter med bortglömda rosor. För övrigt samma rosor som i förra inlägget. Börjar bli ett tema här känner jag  :0)  De har iaf fått ett nytt liv som torkade stilleben på 'gammelbordet'.

Vardagslyx

 
Färska blommor, ett enkelt sätt att skapa ett extra vardagslyx. Behöver såklart inte vara en stor och pampig bukett, det kan lika gärna vara en enda enkel ros i ett glas.
 
Trevlig lördag!
RSS 2.0