Omständig

Har burit fram och tillbaka alla adventsprylar här hemma. Växlat plats. Varit nöjd. Funderat. Ändrat mig. Växlat plats igen. Och igen. Som vanligt får erkänna. 
 
Det är på kvällen den late får brått, så jag har putsat fönster och torkat och dammat både här och var men vi börjar vara advents-beredd nu trots allt. Kvarstår några plåtar lussebullar  :-)
 
Tjohooo då kör vi!
 
 
 
 
 
 

Kusten e klar

Kolla här vilka som kikade fram från den mörka julpryls-garderoben... De passade på nu när mannen i huset gått och lagt sig och tungt hörs snarka från sovrummet....
 
 

Dryg månad

Längtan efter advent och jul kommer krypande. Vet inte om det är den långdragna hösten utan snö och kyla som fördröjt den här längtan. Normalt den här tiden på året har jag redan kört julsånger på spotify länge...
 
7 dagar kvar till första advent... idag ska jag nog kolla igenom förråden av adventsljusstakar och annat  :-)
 
 
 

Väntans tider

Här har vi fått varningar om hårt väder, storm och massor av snööööö. Väntar och väntar men just det vädret verkar ha hoppat över mina trakter för här har det blåst pyttelite och visst har några snöflingor dalat ner men inget värt att tala om. 
 
Mannen är i Sälen och hävdar att det vräker ner snö där. Jag väntar vidare. Och hoppas att väderleken bara är aningen försenad. 
 
 
 
 
 
 

Centralt

Kyligt ute idag. Äntligen får vi säga. Några grader kallt och frostigt och fint överallt. Varit en tur till skogen för att hämta lite fint till lådor och krukor här ute han bli riktigt kall om både händer och fötter. 
 
Skönt att komma in i värmen igen.... Kanske dags att dra igång en brasa. Det var länge sen vi eldade i den gamla köksspisen
 
Börjat snegla på adventsprylarna, om 14 dagar är det 1a advent så det är OK att tjuvstarta lite va. Såg att det fanns hyacinter på affären senast, kanske köpa med ett par och göra fint på bordet. 
 
Go lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'

Hjort e hjort

Förra helgen var Sandra och jag iväg på nyöppningen av en pyttliten fina-grejor-butik i Ås. Ås är en by strax utanför Östersund för er som känner till det. 
 
Saras Presentbod hade massor av fina prylar och väldigt bra priser... Jag hade kunnat göra av med en lön eller två utan vidare men nöjde mig med ett par grejor. Bland annat den här hjorten som passade fint i fönstret här hemma. 
 
Finns du i närheten så ta dig en tur till Ås och den här lilla butiken  :-)
 
 
 

Lyktans sken

Vi tänder ljus. Minns, gläds och saknar  <3
 
 
RSS 2.0