Det finns så mycket fint i kuddväg och just nu är jag extra förtjust i de lite tjocka och ostyriga tygerna och har fastnat för en typ som jag hittat hos Otto & Emma. Tyvärr vet jag inte ev märke eller tillverkare då jag slängde taggen.
 
Tyget är iaf canvas-aktigt med grova sömmar. Jättefin tycker jag.
 
 

Favorit i soffan

Små detaljer här och var Kommentera
Det finns så mycket fint i kuddväg och just nu är jag extra förtjust i de lite tjocka och ostyriga tygerna och har fastnat för en typ som jag hittat hos Otto & Emma. Tyvärr vet jag inte ev märke eller tillverkare då jag slängde taggen.
 
Tyget är iaf canvas-aktigt med grova sömmar. Jättefin tycker jag.
 
 
Mannen har skaffat golvet till vår långa tidigare så mörka hall... Där ligger nu en mossgrön plastmatta i sämre skick. Ett superfint golv från Tarkett och nu längtar jag tills de kommer på plats och vi kan få se hur det blev
 
 
 
 

Nytt på gång

Hall Kommentera
Mannen har skaffat golvet till vår långa tidigare så mörka hall... Där ligger nu en mossgrön plastmatta i sämre skick. Ett superfint golv från Tarkett och nu längtar jag tills de kommer på plats och vi kan få se hur det blev
 
 
 
 
Växthusets tomatodling gav på senhösten en del skörd. Tyvärr så sent att jag inte vågade låta dem vara kvar i växthuset. Nätterna började bli kyliga och jag plockade in dem och lät dem mogna inne i en skål, gott att äta av då och då... Kvar var nu bara ett fåtal men fortfarande så omogna så det var inte lönt att tro att de skulle mogna alls.
 
Fick bli inlagda tomater av dem istället.
 
Ett hopkok av salt och vatten som jag först lät dem koka några minuter i (för att få dem att mjuka och att börja släppa skalet). Sedan rörde jag ihop en lag av ättiksprit, socker, ingefära, kryddnejlikor samt några olika sorter av peppar. Lät tomaterna koka i lagen några minuter och slog sen lagen över.
 
Står på kylning och det skall bli spännande att smaka av det färdiga resultatet
 
 
 
 

Inlagda

Att äta och dricka Kommentera
Växthusets tomatodling gav på senhösten en del skörd. Tyvärr så sent att jag inte vågade låta dem vara kvar i växthuset. Nätterna började bli kyliga och jag plockade in dem och lät dem mogna inne i en skål, gott att äta av då och då... Kvar var nu bara ett fåtal men fortfarande så omogna så det var inte lönt att tro att de skulle mogna alls.
 
Fick bli inlagda tomater av dem istället.
 
Ett hopkok av salt och vatten som jag först lät dem koka några minuter i (för att få dem att mjuka och att börja släppa skalet). Sedan rörde jag ihop en lag av ättiksprit, socker, ingefära, kryddnejlikor samt några olika sorter av peppar. Lät tomaterna koka i lagen några minuter och slog sen lagen över.
 
Står på kylning och det skall bli spännande att smaka av det färdiga resultatet