Pyssel-idé

Idag har på årets första julmarknad för min del så fick jag syn på en grej som jag funderar på att fixa något liknande av själv. Fin tyckte jag och på marknaden fanns flera liknande, en del med björkstaven vit-målad som den här, andra naturella. Alla lika fina...
 
 

På gång

Nu är den på gång, årets brygd av julglögg alltså. Aningen sent detta året också, väntas vara klart veckan före jul men vis av erfarenhet vet jag att det brukar ta längre tid att få jäs-smaken att försvinna.
 
Gör inte så mycket, har ju förra årets glögg att njuta av. Riktigt god blir den.
 
Den ena av våra toaletter har golvvärme. Perfekt plats att låta brygden jäsa.
 
Kör på samma recept förstås men lade till 2 vaniljstänger den här gången, lade i både frön och fröstängerna skurna i bitar. Det blir spännande att se om den smaker 'orkar igenom' kryddnejlika- och kardemumma-smaken.
 
 

Hallgolvet

Jösses va jag är dålig att uppdatera här. Länge sen sist nu. Hur som helst så har vårt fina hallgolv kommit på plats sen senast. Mannen jobbade snabbt och det var klart på i stort sett en fredag kväll och en lördag fm.
 
Jättefint blev det och jag är så glad att den gröna plastmattan är väck... *Nöjd* Inga foton på det färdiga resultatet så det får räcka med ett när det är halvklart så länge... Jag återkommer med fler senare
 
 
RSS 2.0