Arrangerat

En kommentar
 
Dags för några fler rundturs-inlägg men här behövs städas först. Egentligen borde jag skita i det och lägga ut bilderna precis som det vanligtvis ser ut här.
 
Inte för att vi har det väldigt stökigt ofta. Inte alls. Men alla medier svämmar över av vackra bilder, perfekt arrangerade in i minsta detalj. T om lite arrangerat och medvetet placerat 'stök' finns i bilden för att det skall uppfattas som det motsatta, alltså det helt o-arrangerade. Jag älskar allt som är vackert men det har gått lite inflation i just det overkligt vackra. Kanske dags att skapa balans och göra helt tvärt-om istället  :-)
 
Nä, alltså vi bor här, vi trivs och det hoppas jag syns. Det levs liksom. Då blir det lite rotigt helt enkelt. Inte skitigt, men rotigt. Det är någonting kallt, opersonligt och lite misstänkt märkligt med hem som är perfekt och utan skrot och stök eller hur? Inget jox på köksbänken? Inga tomma toarullar liggande på toa? Alltid bäddade sängar?  Otäckt, lite läskigt och personligt. Lite skräckfilm över det  ;-)  Bring it on, fram med stöket  :-D
 
 
 
 
 
1 Elina:

skriven

jaaa hurra Äntligen är mitt hem det perfekta :-D lagom stökigt och bökigt